Pentru a comanda cărţi direct de pe site-ul nostru, trebuie să folosiţi butonul „Adaugă în coş”. După ce aţi adăugat în coş toate cărţile pe care doriţi să le achiziţionaţi, trebuie să faceţi clic pe butonul „Finalizare comandă”. În acest moment veţi introduce adresa unde doriţi să primiţi coletul şi, în cazul persoanelor juridice, datele de facturare. După completarea câmpurilor necesare, faceţi clic pe „Trimite comanda” iar cărţile vor fi expediate la adresa specificată. Tot acum veţi primi şi un e-mail automat de confirmare a comenzii.

Cărţile sunt expediate folosind serviciile Poştei Române iar plata se efectuează ramburs (la ridicarea coletului). Pentru ridicarea coletului de la poştă, vă rugăm să vă prezentaţi cu buletinul sau cartea de identitate.

Pentru comenzi cu o valoare de până la 40 RON, cumpărătorul achită o taxă suplimentară de 10 RON pentru expedierea coletului.

Pentru comenzi cu o valoare de peste 40 RON, toate taxele sunt suportate de către Editura Theosis.

Termenul de livrare este de 2-5 zile de la data efectuării comenzii.

Pentru comenzile cu destinaţia în afara României, vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă comunica costurile de transport şi termenul de livrare.

Distribuitorii, librăriile sau persoanele care comandă un număr mare de exemplare, beneficiază de reduceri importante de preţ.

Toate preţurile conţin TVA.

Pentru orice alte întrebări sau informaţii, vă rugăm să ne contactaţi.